Cal fugir del contingut com si fos una plaga

 

Llibre objecte
Sèrie de 2 libres 
Impressió en injecció de tinta sobre paper Don Bosco
21x30cm
2020

 

Concebut com a un sistema de guió, Cal fugir del contingut com si fos una plaga funciona com un objete d'instruccions per la seva prèvia lliure realització. Compost per 18 pagines, tres capítols i cinc personatges, el projecte proposa la "mise-en-scène" de 33 escenografies en un espiar fosc.

Un viatje a través dels diversos estats que formen la composició i arquitectura de la memòria, llegit a través de les accions i movimients dels cinc personatges en escena guiats per un cercle de llum.  

Amagat dins un esquema de guió, Cal fugir del contingut com si fos una plaga proposa dos libres, un en català i l'altre en castellà, ambdós traudïts amb la finalitat de donar accesibilitat i proximitat al possible realitzador/a per la "posada en escena".

Finalment, seguint la premissa i concepte inicial del'objecte, i per la seva lliure circulació, en cas que qualsevol lector/a vulgui rebre una copia impressamb anotacions, apunts i possibles aclaracions sobre el guió pot enviar-me un missatge al final de la pàgina.

 

IMG_7134.jpg
IMG_7138.jpg
IMG_7140.jpg
IMG_7143.jpg
IMG_7147.jpg
IMG_7150.jpg
IMG_7129.jpg
Vull un guió!